DISKUSE
export ACL do csv (1)
20.02.2020 09:54

Export textu do hlavičky MS Word dokumentu pomocí ... (1)
10.02.2020 09:14

Nepřečtené se odznačují (4)
31.01.2020 08:30

problém při práci s výběrem (3)
24.01.2020 11:40

Tělo zprávy, jako MIME, se nezobrazí v RTX poli Bo... (1)
29.12.2019 00:06

Doručenky z datové schránky (2)
28.12.2019 23:55

Sametime (4)
25.10.2019 10:14

Zprávy v LotusScriptu 
11.09.2019 20:33


ŠKOLENÍ


REKLAMA


KOMENTÁŘE
Diskusní skupina: Notes/Domino R5


Josef VodaJava


05.03.2009
19:11:45

ID: 2866.0

Zdravím, tak už jsem pokročil a čtu pole bytů ze souboru, který je vytvořen z přílohy v dokumentu přes WWW. Potrřebuju přečtená data dostat do prohlížeče, aby se začal stahovat soubor. Před tím ještě odešlu http hlavičky pomocí PrintWriter out = getAgentOutput(); Nevím jak ale dostat data ze souboru na tento výstup. Dík za radu. Pepa
cifra Java
08.03.2009
19:17:30

ID: 2866.1


To je zalezitost javy. mas PrintWriter, tak to cpi na neho. Metody print, write apod.
Dale v patricnych RFC najdes syntaxi jak ma takovy obsah po hlavickach vypadat (budes muset nejspise zakodovat soubor do uuencode nebo ekvivalentnich, musis rict http jak velky bude obsah, soubor musi byt patricne uvozen...)

Sice nevim, proc neposles klientovi pouze url na soubor v dokumentu, ale budiz, kdyz sis vybral tuhle slouzitou cestu...
Josef Voda to: cifra
09.03.2009
09:51:33

ID: 2866.2


Na PrintWriter bych to psal, ale jak, když čtu data ze souboru přes FileInputStream. Výstup bych potřeboval dát na PrintWriter. Dík
cifra Programovani v jave
09.03.2009
14:22:34

ID: 2866.3


PrintWiter.write(FileInputStream.read()) a alternativy techto metod. Pro zlepseni prutoku dat a dalsich bych ten fileinputstream nahradil BufferedInputStream...
cifra Chybicka
09.03.2009
14:24:08

ID: 2866.4


Ne nahradil, ale zaobalil.....
Josef Voda re:
09.03.2009
15:46:54

ID: 2866.5


Potřebuju číst pole bytů o velikosti 1kB. Takto to asi nepůjde. Mám PrintWriter pw = getAgentoutput(); Potřebuju pw.println();. Uvidím co stím. Dík
Josef Voda to: cifra
10.03.2009
11:40:41

ID: 2866.6


Tak mi to nejde. Dělám asi něco blbě, nebo to moc nechápu. Jestli můžeš hodit trochu podrobnějšího kódu, tak dík předem. S javou pomalu začínam. Pepik
Josef Voda Java
12.03.2009
20:05:07

ID: 2866.7


Dá se nějakým způsobem odeslat pole bytů přečtených dat ze souboru přímo do exploreru, aniž by došlo k nějaké konverzi, nebo něčemu podobnému?

Přidejte názor
Autor:
Profese:
E-mail: i
URL:
Phone:
Předmět:
Obsah příspěvku (i):

Kolikátý je den v měsíci ? (číslovkou bez tečky)